Miért a Lumisky?

A kerted fénypontja

A Lumisky egy fiatal francia cég, akik az ambient világítás szakértői. A kínálatban szerepelnek világító kertibútorok, növénytartó kaspók, asztaldíszek… a változatos formák és színek pedig garantálják, hogy mindenki megtalálja az otthonába, kertjébe leginkább illőt.
A francia tervezőket a tengerparti formák és színek inspirálták, ami egy letisztult időtlen stílust eredményezett.

Mi pedig egyből beleszerettünk.
Belefáradtunk, hogy minden lakberendezési áruházban szinte ugyanazokkal a lámpákkal találkoztunk, hiányzott az egyediség, az exkluzív, különleges megjelenés, ami azonnal magára vonzza a tekinteteket, mégsem hivalkodó.
Nem csak azért nyűgöztek le bennünket ezek a különleges lámpák, mert végre megtaláltuk amit kerestünk, hanem azért is, mert többségük napenergiával vagy LED izzóval működik, környezetbarát, a szigorú minőségi ellenőrzéseknek hála pedig rendkívül időtálló, ami szintén fontos szempont volt a választásunk során.
Szeretnénk, ha minél többen megismernék a Lumisky design lámpákat és segítségükkel megalkothatnák az elegáns otthont, amire mindig is vágytak!

 

Katalógusunkban megtalálod az összes Lumisky design lámpát és kiválaszthatod a kertedbe leginkább illőt!
Töltsd le most ingyen!

letöltöm

Írj nekünk itt!

Ha pedig kérdésed van valamelyik design lámpával kapcsolatban, vagy csak üzennél nekünk, kérünk, hogy használd az alábbi űrlapot!
Ne aggódj, minden üzenetet megkapunk e-mailben, és néhány napon belül biztosan válaszolunk!